Navigatie Producten
Webwinkel van Jutex Packaging

Webwinkel van Jutex Packaging

Miljoenen zakken voorradig

Voorradig / Grotere aantallen / Eigen bedrukking

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Bijna alles is mogelijk

Vraag ons om advies

Jutex, uw zakken leverancier!

Jutex, uw zakken leverancier!

Met liefde voor de zaak

Neem direct contact op!

Over ons

Jutex Packaging is met 50 jaar ervaring uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van industriële verpakkingsmaterialen. Een team vaste medewerkers is dagelijks betrokken bij de distributie en levering van onze producten. In de afgelopen jaren hebben wij een wereldwijd netwerk van geselecteerde producenten opgebouwd. Ons hoofdkantoor in Bodegraven bevat voldoende opslagfaciliteiten waar vanuit wij de bestelling op voorraad houden en op afroep leveren. Door deze opslagcapaciteit kunnen wij optimaal voldoen aan de eisen van onze afnemers doormiddel van snel en correct leveren.

Wat doen wij?

Jutex Packaging is uw online webwinkel voor het bestellen van diverse zakken. Als u jute zakken, zand zakken, plastic zakken of big bags wilt kunt u deze vandaag nog bestellen. Als onderscheidende leverancier van deze zakken hebben wij een hoge servicegraad en leveren wij alle verpakkingsartikelen direct uit voorraad. Innovatie, kwaliteit, service en dienstverlening op maat staat bij ons centraal. Door deze kernwaarden hebben wij in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Vandaag de dag voorzien wij vele klanten van zakken in grote aantallen.

Machines

Voor het confectioneren van de zakken beschikken wij over de daarvoor benodigde machines. Tevens hebben wij meerdere machines voor het perfect bedrukken van de zakken in 1 tot 3 kleuren aan 1 of 2 zijde met een gezamenlijke capaciteit van 75.000 zakken per dag. Op deze manier kunnen we precies de zakken maken die u wenst. 

Bekijk onze webwinkel en ervaar onze service. 

​​