Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Big bag in de buurt van Abcoude met reclame en logo
Abcoude

Big bag leverbaar in Abcoude met reclame en logo

Bent u geïnteresseerd in een big bag in Abcoude en omgeving? Ga dan voor Jutex Packaging. Uw bestelling kunt u online bestellen en word bij u geleverd in de buurt van Abcoude. Al meer dan 50 jaar zijn wij gespecialiseerd in het kopen en verkopen van big bags aan onze klanten in Abcoude en omgeving. Jutex Packaging streeft naar een big bag op maat en een zeer snelle levering voor onze klanten. U kunt kiezen uit veel verschillende big bags. Indien wenselijk kunt u uw eigen tekst of logo toevoegen. Door uw producten te vervoeren en tegelijk reclame te maken, slaat u twee vliegen in één klap. Een betere naamsbekendheid staat hierbij centraal. U bent verzekerd van een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding bij elke big bag naar keuze. Meer informatie over ons bedrijf? Bekijk onze website of neem contact op.

Doel van een Big Bag bij u in Abcoude

Een big bag is inzetbaar voor diverse doelen, die wij leveren in de buurt van Abcoude. Bent u opzoek naar een big bag om zand of puinafval te vervoeren? Of een big bag voor bepaalde stortgoederen? Op de site van Jutex Packaging kunt u ons gehele assortiment bekijken, zo kunt u kijken of de gewenste big bag erbij zit. Wij zijn diverse klanten van dienst, of u een particuliere of zakelijke klant bent maakt voor ons niets uit. Wij zijn al meer dan 50 jaar een toonaangevend bedrijf, wanneer het gaat om industriële verpakkingsmaterialen en kunnen met recht zeggen u te kunnen voorzien met alles wat wij in huis hebben. Wij zijn een groot aantal klanten van dienst vanuit onze vestiging in Bodegraven. Door voldoende opslagfaciliteiten kunnen wij uw bestelling voorradig houden. Wanneer uw big bag in Abcoude en omgeving niet tussen ons assortiment zit? Neem dan gerust contact met ons op.

Stevige Big Bag nodig in Abcoude?

Een big bag van Jutex Packaging is stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor de big bags 80x80x80 cm, open top / vlakke bodem (5 st). Deze hebben de volgende kenmerken:

  • 4 standaard lussen x 30 cm
  • open top / vlakke bodem
  • met veiligheidslabel
  • prijs per pak van 5 stuks
  • SWL: 1.000 kg / SF 5:1

Wilt u deze big bag bestellen en laten leveren in de buurt van Abcoude? Maar heeft u nog wat vragen en aanvullende informatie nodig? Neem contact met ons op.

Big Bag aanbiedingen voor u in de regio Abcoude

Nooit teveel betalen voor een big bag in de buurt van Abcoude? Benieuwd naar onze aanbiedingen? Bekijk de aanbiedingen op onze website via de nieuwspagina. Bij Jutex Packaging vindt u beslist een big bag naar wens. Heeft u een big bag gevonden? Dan leveren wij deze snel en correct af in de buurt van Abcoude.

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Big bag | Abcoude

Tekst betaalmogelijkheden

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV