Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Big bag in de buurt van Achthuizen met reclame en logo
Achthuizen

Big bag online bestellen met logo en snel geleverd bij u in Achthuizen

Big bag op korte termijn nodig in Achthuizen? Wilt u deze online bestellen en laten leveren in de buurt van Achthuizen? Ga voor een big bag in de buurt van Achthuizen naar Jutex Packaging. Jutex Packaging is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van big bags en diverse andere producten. Vanuit onze vestiging in Bodegraven zijn wij al meer dan 50 jaar vele klanten van dienst. Wij streven naar een zeer snelle levering en een big bag op maat in de buurt van Achthuizen. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten van een big bag. Indien wenselijk kunt u ook een big bag bestellen in de buurt van Achthuizen met uw eigen logo of tekst. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. En producten vervoeren én reclame maken. Meer naamsbekendheid staat hierbij centraal. Welke big bag u ook kiest in de buurt van Achthuizen. U bent altijd bij ons verzekerd van een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Big Bag voor o.a. vervoeren van stortgoederen bij u in Achthuizen

Een big bag die wij leveren in de buurt van Achthuizen is inzetbaar voor diverse doelen. Wilt u er bepaalde stortgoederen mee vervoeren? Of zoekt u een big bag voor puinafval en zand? Bekijk de voorraad van Jutex Packaging en kijk of de gewenste big bag erbij zit. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, wij zijn diverse klanten van dienst met onze big bags. Al meer dan 50 jaar zijn wij een toonaangevende leverancier van industriële verpakkingsmaterialen en kunnen met recht zeggen dat wij alles in huis hebben om u hiervan te voorzien. Vanuit ons vestiging in Bodegraven zijn wij een groot aantal klanten van dienst. Hier beschikken wij over voldoende opslagfaciliteiten om uw bestellingen voorradig te kunnen houden. Zit de big bag die u zoekt in de buurt van Achthuizen er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Stevige Big Bag van hoogwaardige kwaliteit nodig in Achthuizen? Bestel eenvoudig online bij Jutex Packaging

Een big bag van Jutex Packaging is stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor de big bags 80x80x80 cm, open top / vlakke bodem (5 st). Deze hebben de volgende kenmerken:

  • open top / vlakke bodem
  • 4 standaard lussen x 30 cm
  • SWL: 1.000 kg / SF 5:1
  • met veiligheidslabel
  • prijs per pak van 5 stuks

Wilt u deze big bag bestellen en laten leveren in de buurt van Achthuizen? Maar heeft u nog wat vragen en aanvullende informatie nodig? Neem contact met ons op.

Bij Jutex Packaging vindt u de Big Bag naar wens voor u in de regio Achthuizen

Benieuwd naar onze aanbiedingen? Nooit teveel betalen voor een big bag in de buurt van Achthuizen? Bekijk de aanbiedingen op onze website via de nieuwspagina. Bij Jutex Packaging vindt u beslist een big bag naar wens. Heeft u een big bag gevonden? Dan leveren wij deze snel en correct af in de buurt van Achthuizen.

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Big bag | Achthuizen

Tekst betaalmogelijkheden

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV