Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Big bag in de buurt van Leerdam met reclame en logo
Leerdam

Big bag leverbaar in Leerdam met reclame en logo

Heeft u snel een big bag nodig? Wilt u deze online bestellen en laten leveren in de buurt van Leerdam? Ga voor een big bag in de buurt van Leerdam naar Jutex Packaging. Jutex Packaging is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van big bags en diverse andere producten. Vanuit onze vestiging in Bodegraven zijn wij al meer dan 50 jaar vele klanten van dienst. Wij streven naar een zeer snelle levering en een big bag op maat in de buurt van Leerdam. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten van een big bag. Indien wenselijk kunt u ook een big bag bestellen in de buurt van Leerdam met uw eigen logo of tekst. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. En producten vervoeren én reclame maken. Meer naamsbekendheid staat hierbij centraal. Welke big bag u ook kiest in de buurt van Leerdam. U bent altijd bij ons verzekerd van een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Doel van een Big Bag bij u in Leerdam

Een big bag die wij leveren in de buurt van Leerdam is inzetbaar voor diverse doelen. Wilt u er bepaalde stortgoederen mee vervoeren? Of zoekt u een big bag voor puinafval en zand? Bekijk de voorraad van Jutex Packaging en kijk of de gewenste big bag erbij zit. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, wij zijn diverse klanten van dienst met onze big bags. Al meer dan 50 jaar zijn wij een toonaangevende leverancier van industriële verpakkingsmaterialen en kunnen met recht zeggen dat wij alles in huis hebben om u hiervan te voorzien. Vanuit ons vestiging in Bodegraven zijn wij een groot aantal klanten van dienst. Hier beschikken wij over voldoende opslagfaciliteiten om uw bestellingen voorradig te kunnen houden. Zit de big bag die u zoekt in de buurt van Leerdam er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Stevige Big Bag nodig in Leerdam?

Een big bag van Jutex Packaging is stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor de big bags 80x80x80 cm, open top / vlakke bodem (5 st). Deze hebben de volgende kenmerken:

  • open top / vlakke bodem
  • 4 standaard lussen x 30 cm
  • SWL: 1.000 kg / SF 5:1
  • met veiligheidslabel
  • prijs per pak van 5 stuks

Wilt u deze big bag bestellen en laten leveren in de buurt van Leerdam? Maar heeft u nog wat vragen en aanvullende informatie nodig? Neem contact met ons op.

Big Bag aanbiedingen voor u in de regio Leerdam

Benieuwd naar onze aanbiedingen? Nooit teveel betalen voor een big bag in de buurt van Leerdam? Bekijk de aanbiedingen op onze website via de nieuwspagina. Bij Jutex Packaging vindt u beslist een big bag naar wens. Heeft u een big bag gevonden? Dan leveren wij deze snel en correct af in de buurt van Leerdam.

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Big bag | Leerdam

Tekst betaalmogelijkheden

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV