Navigatie Producten
Webwinkel van Jutex Packaging

Webwinkel van Jutex Packaging

Miljoenen zakken voorradig

Voorradig / Grotere aantallen / Eigen bedrukking

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Bijna alles is mogelijk

Vraag ons om advies

Jutex, uw zakken leverancier!

Jutex, uw zakken leverancier!

Met liefde voor de zaak

Neem direct contact op!

Big bag leverbaar in Zoetermeer met reclame en logo

Big bag in de buurt van Zoetermeer met reclame en logoHeeft u snel een big bag nodig? Wilt u deze online bestellen en laten leveren in de buurt van Zoetermeer? Ga voor een big bag in de buurt van Zoetermeer naar Jutex Packaging. Jutex Packaging is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van big bags en diverse andere producten. Vanuit onze vestiging in Bodegraven zijn wij al meer dan 50 jaar vele klanten van dienst. Wij streven naar een zeer snelle levering en een big bag op maat in de buurt van Zoetermeer. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit verschillende soorten van een big bag. Indien wenselijk kunt u ook een big bag bestellen in de buurt van Zoetermeer met uw eigen logo of tekst. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. En producten vervoeren én reclame maken. Meer naamsbekendheid staat hierbij centraal. Welke big bag u ook kiest in de buurt van Zoetermeer. U bent altijd bij ons verzekerd van een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding.

Doel van een Big Bag bij u in Zoetermeer

Een big bag die wij leveren in de buurt van Zoetermeer is inzetbaar voor diverse doelen. Wilt u er bepaalde stortgoederen mee vervoeren? Of zoekt u een big bag voor puinafval en zand? Bekijk de voorraad van Jutex Packaging en kijk of de gewenste big bag erbij zit. Of het nu gaat om particulieren of bedrijven, wij zijn diverse klanten van dienst met onze big bags. Al meer dan 50 jaar zijn wij een toonaangevende leverancier van industriële verpakkingsmaterialen en kunnen met recht zeggen dat wij alles in huis hebben om u hiervan te voorzien. Vanuit ons vestiging in Bodegraven zijn wij een groot aantal klanten van dienst. Hier beschikken wij over voldoende opslagfaciliteiten om uw bestellingen voorradig te kunnen houden. Zit de big bag die u zoekt in de buurt van Zoetermeer er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Stevige Big Bag nodig in Zoetermeer?

Een big bag van Jutex Packaging is stevig en van hoogwaardige kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor de big bags 80x80x80 cm, open top / vlakke bodem (5 st). Deze hebben de volgende kenmerken:

  • open top / vlakke bodem
  • 4 standaard lussen x 30 cm
  • SWL: 1.000 kg / SF 5:1
  • met veiligheidslabel
  • prijs per pak van 5 stuks

Wilt u deze big bag bestellen en laten leveren in de buurt van Zoetermeer? Maar heeft u nog wat vragen en aanvullende informatie nodig? Neem contact met ons op.

Big Bag aanbiedingen voor u in de regio Zoetermeer

Benieuwd naar onze aanbiedingen? Nooit teveel betalen voor een big bag in de buurt van Zoetermeer? Bekijk de aanbiedingen op onze website via de nieuwspagina. Bij Jutex Packaging  vindt u beslist een big bag naar wens. Heeft u een big bag gevonden? Dan leveren wij deze snel en correct af in de buurt van Zoetermeer. 

Laat uw reactie achter
​​