Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Nieuwe big bags online bestellen?
Big bags

Big bags online kopen 

Online big bags van Jutex kopen, is zo geregeld via de webshop van Jutex Packaging. Hier vindt u big bags van diverse formaten en met een inhoud die varieert van 90 liter tot maar liefst 2000 liter. Ze zijn geschikt voor onder meer het opslaan en vervoeren van uw tuinafval, zand en stortgoederen. Ook voor hoveniers, aannemers en dakdekkers zijn ze handig in gebruik. Eenmaal gevuld zijn ze met een kraan of heftruck eenvoudig te verplaatsen.  

Hoe kies ik de juiste big bag? 

Een big bag moet passen bij het gebruik. Houd daarom bij het kiezen van de big bag rekening met het materiaal, waarmee u de kuubzakken gaat vullen. Verdiep u daarbij ook in de specificaties van de big bags. Hierbij doelen we op: 

 • lussen 
 • doek en doekdikte 
 • vul- en losmechanisme 

De big bags van Jutex Packaging variëren in uitvoering. We hebben ze met een vul- en losventiel, met sluitschort (al dan niet met vlakke bodem) en losventiel, maar ook met open top en losventiel. Volop keuze, waardoor er altijd een big bag is die voldoet aan uw behoefte. 

Big bags voor grind en zand  

Voor zand, grind of andere lichte bouwstoffen zijn vrijwel al onze big bags met een licht doek geschikt. Van scherpe voorwerpen is bij dit transport immers geen sprake. Kies voor een big bag van 1000 of 1500 kg, wat staat voor 1m3 en 1,5m3 per zak. De big bag is gemaakt van geweven polypropyleen bandjesweefsel. Het sluitschort aan de bovenkant zorgt ervoor dat de inhoud goed wordt afgesloten. Geschikt voor eenmalig gebruik en verkrijgbaar met uw eigen logo of tekst.  

Big bag voor stenen 

In tegenstelling tot zand, is bij stenen sprake van scherpe delen, die het doek van uw big bag kunnen aantasten. Ook is het gewicht hier vele malen hoger. In zo’n situatie is een verzwaarde of versterkte big bag een goede keuze. Dit noemen we de Jutex big bag heavy duty. Met een doekdikte van 160 gram per m2 is deze zak aanzienlijk sterker en meer scheurvast. Bij deze big bag zijn de lussen langer op de zak zijn gestikt. Dit maakt dat de opslag en transport van klinkers breuksteen, keien een stuk soepeler verloopt. 

Biologisch afbreekbare big bag 

Heeft u al eens gedacht aan het gebruik van een jute big bag? Deze kan maar liefst 1000 gram per m2 aan. De bruine jute zak is volledig biologisch afbreekbaar en daarmee en duurzaam keuze. Koop de big bags van jute met staffelkorting en combineer uw milieubewuste keuze met een voordelige prijs. 

Logo op big bags laten plaatsen 

Maak optimaal gebruik van de zichtbare big bags en laat uw logo of slogan door ons op de kuubzak plaatsen. We hebben de juiste machines om de reclame er aan 1, 2 of zelfs 3 kanten voor u op te zetten. Benieuwd wat dit in uw geval gaat kosten? Neem contact met ons op en geef uw wensen voor bedrukte big bags door aan onze medewerkers.  

Verpakkingsmaterialen via webshop kopen 

Jutex Packaging biedt meer dan een uitgebreid assortiment big bags. Het aanbod in onze webshop bestaat ook uit verpakkingstape, kartonnen dozen en: 

 • Sinterklaas zakken 

 • Gebruikte Jute zakken 

 • Katoenen zakken 

 • PP Geweven zakken  

 • PP+PE Geweven zakken 

 • Plastic zakken 

 • Zand zakken 

 • Jute doek  

 • Camouflage Jute 

Wij profiteren dagelijks van meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten echt op hun wenken kunnen bedienen. 

Vanuit onze vestiging in Bodegraven voorzien we een groot aantal klanten van het juiste verpakkingsmateriaal. Met ruime opslagfaciliteiten voldoen we aan de toenemende naar standaard en gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen. Op welke vraag mogen wij voor u het antwoord bieden?  

Neem vandaag nog contact op!  

 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bekijk meer
Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Big bags