Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Nieuwe big bags online bestellen?
Big bags

Big bags online kopen bij Jutex Packaging  

Bij Jutex Packaging ontdekt u een breed aanbod aan verpakkingsmaterialen voor de behoeften van professionals uit diverse sectoren zoals de bouw en tuinbouw. Deze verpakkingen, variërend van lichtgewicht tot zware opties, zijn ontworpen om de opslag en het transport van een verscheidenheid aan materialen veilig en efficiënt te faciliteren. De gebruiksvriendelijke navigatie van onze webshop vereenvoudigt uw zoektocht naar de ideale oplossing, waarmee uw operationele efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd, door uitsluitend hoogwaardige en duurzame big bags aan te bieden. 

Hoe kies ik de juiste big bag? 

Het selecteren van de perfecte big bag hangt af van het soort materiaal dat u wenst te vervoeren of op te slaan. Onze big bags zijn ontworpen met variërende specificaties, zoals diverse lussen, doekdiktes, en unieke vul- en losmechanismen, om een breed spectrum aan gebruikseisen te ondersteunen. Met opties van ventielen tot sluitschorten, garandeert Jutex Packaging een oplossing die naadloos aansluit bij uw unieke behoeften, waarbij kwaliteit en functionaliteit voorop staan. 

Big bags voor grind en zand  

Voor zand, grind of andere lichte bouwstoffen zijn vrijwel al onze zakken met een licht doek geschikt. Van scherpe voorwerpen is bij dit transport immers geen sprake. Kies voor een big bag van 1000 of 1500 kg, wat staat voor 1m3 en 1,5m3 per zak. De big bag is gemaakt van geweven polypropyleen bandjesweefsel. Het sluitschort aan de bovenkant zorgt ervoor dat de inhoud goed wordt afgesloten. Geschikt voor eenmalig gebruik en verkrijgbaar met uw eigen logo of tekst.  

Big bag voor stenen 

In tegenstelling tot zand, is bij stenen sprake van scherpe delen, die het doek van uw big bag kunnen aantasten. Ook is het gewicht hier vele malen hoger. In zo’n situatie is een verzwaarde of versterkte big bag een goede keuze. Dit noemen we de Jutex big bag heavy duty. Met een doekdikte van 160 gram per m2 is deze zak aanzienlijk sterker en meer scheurvast. Bij deze big bag zijn de lussen langer op de zak zijn gestikt. Dit maakt dat de opslag en transport van klinkers breuksteen, keien een stuk soepeler verloopt. 

Biologisch afbreekbare big bags 

Overweeg de overstap naar onze biologisch afbreekbare jute big bags voor uw opslag- en transportbehoeften. Deze milieuvriendelijke keuze, gemaakt van bruine jute, ondersteunt niet alleen tot 1000 gram per m2, maar biedt ook de garantie van volledige biologische afbreekbaarheid. Door voor onze jute optie te kiezen, maakt u een duurzame keuze zonder in te leveren op kwaliteit of functionaliteit. Bovendien maken we de overstap financieel aantrekkelijk door staffelkortingen aan te bieden, zodat u kunt genieten van een voordelige prijs voor uw milieubewuste keuze. 

Gepersonaliseerd met een logo  

Benut de marketingwaarde door ze te personaliseren met uw bedrijfslogo of slogan. Bij Jutex Packaging beschikken we over de technische mogelijkheden om uw reclame op één, twee, of zelfs drie zijden van de big bag te plaatsen, waardoor uw merk bij elke gelegenheid zichtbaar is. Deze aanpassing is niet alleen een effectieve manier om uw merkbekendheid te vergroten, maar verhoogt ook de professionele uitstraling van uw producten. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte en ontdek hoe voordelig het is om uw eigen gepersonaliseerde big bags te hebben. 

Big Bags online via de webshop kopen 

Jutex Packaging biedt meer dan een uitgebreid assortiment big bags. Het aanbod in onze webshop bestaat ook uit verpakkingstape, kartonnen dozen en: 

  • Sinterklaas zakken 
  • Gebruikte Jute zakken 
  • Katoenen zakken 
  • PP Geweven zakken  
  • PP+PE Geweven zakken 
  • Plastic zakken 
  • Zand zakken 
  • Jute doek  
  • Camouflage Jute 

Wij profiteren dagelijks van meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten echt op hun wenken kunnen bedienen. 

Vanuit onze vestiging in Bodegraven voorzien we een groot aantal klanten van het juiste verpakkingsmateriaal. Met ruime opslagfaciliteiten voldoen we aan de toenemende naar standaard en gepersonaliseerde verpakkingsmaterialen. Op welke vraag mogen wij voor u het antwoord bieden?  

Neem vandaag nog contact op! 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bekijk meer
Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Big bags