Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Alphen aan den rijn

Op zoek naar big bags in Alphen aan den Rijn? 

Heeft u dringend behoefte aan big bags? Wilt u ze gemakkelijk online bestellen en laten bezorgen in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Ga naar Jutex Packaging. Jutex Packaging is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van big bags en een verscheidenheid aan andere producten. Al meer dan 50 jaar bedienen wij talloze klanten vanuit onze vestiging in Bodegraven. We streven naar snelle levering en op maat gemaakte big bags in de buurt van Alphen aan den Rijn. U kunt kiezen uit verschillende soorten big bags, afhankelijk van uw wensen. Indien gewenst kunt u ook big bags bestellen met uw eigen logo of tekst. Welke big bag u ook kiest, u bent altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

De veelzijdigheid van Big Bags in Alphen  

De big bags die wij aanbieden in de omgeving van Alphen aan den Rijn kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een big bag om bulkgoederen te vervoeren? Of zoekt u juist big bags voor vervoeren van puinafval en zand? Bij Jutex Packaging vindt u een ruime voorraad en kunt u controleren of de gewenste big bag beschikbaar is. Of u nu een particulier bent of een bedrijfseigenaar, wij bedienen een breed scala aan klanten met onze big bags. We beschikken over voldoende opslagfaciliteiten om uw bestellingen op voorraad te houden. Mocht de gewenste big bag in de omgeving van Alphen aan den Rijn niet beschikbaar zijn, neem dan gerust contact met ons op. 

Op zoek naar een robuuste Big Bag in Alphen aan den Rijn?  

Een big bag van Jutex Packaging is stevig en van uitstekende kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze big bags met de afmetingen 80x80x80 cm, met een open top en een vlakke bodem (pak van 5 stuks). Deze big bags hebben de volgende eigenschappen: 

  • Open top en vlakke bodem; 
  • 4 standaardlussen van 30 cm; 
  • Veilige werklast (SWL): 1.000 kg / veiligheidsfactor (SF) 5:1; 
  • Voorzien van een veiligheidslabel; 
  • Prijs per verpakking van 5 stuks. 

Wilt u deze big bags bestellen en laten leveren in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Heeft u nog vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Voordelige big bags online bestellen in Alphen aan den Rijn 

Wilt u big bags kopen en bent u benieuwd naar onze aanbiedingen? Wilt u nooit te veel betalen voor big bags in de buurt van Alphen aan den Rijn? Neem dan een kijkje op onze website en bekijk de actuele aanbiedingen op onze nieuwspagina. Bij Jutex Packaging vindt u zeker een big bag die aan uw wensen voldoet. Heeft u een geschikte big bag gevonden? Dan zorgen wij ervoor dat deze snel en nauwkeurig wordt afgeleverd in de omgeving van Alphen aan den Rijn. Onze voordelige prijzen zorgen ervoor dat u waar voor uw geld krijgt en tegelijkertijd kunt profiteren van hoogwaardige kwaliteit. 

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Big bags | Alphen aan den rijn