Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Waddinxveen

Big bags kopen met logo en reclame in Waddinxveen 

Heeft u dringend behoefte aan grote big bags? Wilt u ze eenvoudig online bestellen en laten leveren in de buurt van Waddinxveen? Bij Jutex Packaging kunt u terecht voor een ruim assortiment aan grote big bags en diverse andere producten. Met meer dan 50 jaar ervaring bedienen wij talloze tevreden klanten vanuit onze vestiging in Bodegraven. U heeft de keuze uit verschillende soorten grote big bags, zodat u de juiste kunt selecteren die past bij uw specifieke wensen. Indien gewenst kunt u zelfs grote big bags bestellen in de buurt van Waddinxveen met uw eigen logo of tekst. Dit biedt u de mogelijkheid om niet alleen uw producten te vervoeren, maar ook om tegelijkertijd reclame te maken en uw naamsbekendheid te vergroten. Wat voor type grote big bag u ook kiest in de buurt van Waddinxveen, wij garanderen altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Ontdek de veelzijdige toepassingen van onze grote big bags 

De grote big bags die wij leveren in de buurt van Waddinxveen zijn veelzijdig inzetbaar en geschikt voor diverse doeleinden. Of u nu op zoek bent naar een big bag voor het vervoeren van puinafval of zand, bij Jutex Packaging vindt u gegarandeerd de juiste oplossing. Vanuit onze locatie in Bodegraven bedienen wij een groot aantal tevreden klanten, waarbij wij beschikken over voldoende opslagfaciliteiten om uw bestellingen op voorraad te houden.  

Op zoek naar stevige grote big bags in Waddinxveen? 

Als u op zoek bent naar stevige en hoogwaardige grote big bags, dan bent u bij Jutex Packaging aan het juiste adres. Ons assortiment omvat onder andere de grote big bags van 80x80x80 cm met een open bovenkant en een vlakke bodem. Deze big bags bieden een optimale functionaliteit en zijn voorzien van de volgende kenmerken: 

  • Een bovenkant die open is en een bodem die vlak is. 
  • Ze zijn uitgerust met 4 standaard lussen van 30 cm. 
  • De veilige werklast bedraagt 1.000 kg met een veiligheidsfactor van 5:1. 
  • Elke big bag is voorzien van een veiligheidslabel. 
  • Ze worden verpakt in sets van 5 stuks. 

Bent u geïnteresseerd in het bestellen van deze stevige grote big bags en wilt u deze laten leveren in de buurt van Waddinxveen? Ons team staat klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. 

Speciale aanbiedingen voor grote big bags in de regio Waddinxveen 

Bent u benieuwd naar onze speciale aanbiedingen? Bij Jutex Packaging hoeft u nooit te veel te betalen voor grote big bags in de buurt van Waddinxveen. Of u nu op zoek bent naar een specifiek type voordelige big bag, bij Jutex Packaging zult u zeker vinden wat u zoekt. Zodra u de perfecte grote big bags online hebt gevonden, zorgen wij ervoor dat deze snel en nauwkeurig wordt afgeleverd in de buurt van Waddinxveen. 

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Big bags | Waddinxveen