Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Big bags in de buurt van Woerden voor opslag en transport 
Woerden

Big bags kopen in Woerden? Bestel ze bij Jutex Packaging

Bent u op zoek naar hoogwaardige big bags? Bij Jutex Packaging kunt u gemakkelijk online big bags bestellen en laten leveren in Woerden en omgeving. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van big bags en diverse andere producten. Met meer dan 50 jaar ervaring bedienen wij talloze tevreden klanten. Wij streven naar snelle levering van op maat gemaakte big bags. Ontdek ons ruime assortiment en profiteer van gunstige prijzen. Of u nu big bags nodig heeft voor het vervoeren van puinafval of andere doeleinden, Jutex Packaging staat voor u klaar. 

Veelzijdige big bags voor diverse transportbehoeften in Woerden 

De big bags die wij aanbieden in Woerden zijn uiterst veelzijdig en geschikt voor diverse transportdoeleinden. Bent u op zoek naar big bags om bulkgoederen te vervoeren? Of heeft u behoefte aan big bags speciaal ontworpen voor het transport van puinafval en zand? Bij Jutex Packaging hebben we een uitgebreid assortiment big bags die aan al uw eisen voldoen. Of u nu een particuliere klant bent of een bedrijfseigenaar, wij zijn er om u te voorzien van hoogwaardige big bags die efficiënt transport mogelijk maken.  

 

Stevige big bags voor veilig transport van puinafval  

Bij Jutex Packaging bieden wij robuuste en duurzame big bags aan die perfect zijn voor het veilig vervoeren van puinafval en andere materialen. Onze big bags, met afmetingen van 80x80x80 cm, zijn ontworpen met een focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. De big bags hebben de volgende eigenschappen:  

  • De big bags hebben een bovenkant die gemakkelijk geopend kan worden en een vlakke bodem voor stabiliteit. 
  • Elke big bag is voorzien van vier standaardlussen van 30 cm, waardoor ze eenvoudig kunnen worden gehanteerd en vervoerd. 
  • Ze zijn ontworpen met een veilige werklast (SWL) van 1.000 kg en voldoen aan een veiligheidsfactor (SF) van 5:1, wat zorgt voor betrouwbare en veilige transportmogelijkheden. 
  • Voor extra veiligheid zijn de big bags voorzien van een duidelijk zichtbaar veiligheidslabel. 
  • De big bags worden verpakt per set van vijf stuks, waardoor u een praktische en voordelige oplossing krijgt voor uw transportbehoeften. 

Bent u geïnteresseerd in het bestellen en laten leveren van deze big bags in de regio van Woerden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. 

Bestel voordelige big bags online voor efficiënt transport in Woerden 

Bent u op zoek naar betaalbare big bags voor efficiënt en veilig transport in Woerden? Onze gebruiksvriendelijke online winkel biedt u de mogelijkheid om eenvoudig big bags te bestellen en ze snel te laten bezorgen in Woerden en omgeving. Of u nu grote hoeveelheden puinafval, zand of andere materialen wilt vervoeren, wij hebben de juiste oplossing voor u. Bij Jutex Packaging streven we naar volledige klanttevredenheid en een vlotte afhandeling van uw bestelling. Aarzel niet om vandaag nog uw voordelige big bags online te bestellen en profiteer van efficiënt transport in Woerden. 

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Big bags | Woerden