Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Bigbag in de buurt van Warmond inzetbaar in verschillende sectoren
Warmond

Bigbag leverbaar in Warmond zijn inzetbaar in verschillende sectoren

Makkelijk en snel een bigbag bestellen en laten leveren door een betrouwbaar bedrijf in de buurt van Warmond? Bekijk dan eens de webwinkel van Jutex Packaging. Jutex Packaging is dé verpakking specialist en heeft een bigbag beslist op voorraad. In de afgelopen 50 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd met leveranciers en klanten. Wij leveren een bigbag in de buurt van Warmond voor de beste prijs. Dit komt o.a. door onze enorme voorraad. Onze vestiging in Bodegraven maakt het mogelijk om grote voorraden aan te houden zodat wij snel een bigbag kunnen leveren in de buurt van Warmond. Ons bedrijf onderscheid zich tevens in service. Levering en voorraad zorgen ervoor dat wij snel en flexibel in kunnen springen op uw verpakkingswensen. Door onze kennis en ervaring te combineren hebben wij voor u een passend antwoord. Meer informatie over een bigbag of andere producten in de buurt van Warmond? Neem contact met ons op. Wij staan voor u klaar met advies.

Gebruik van Bigbag

Een bigbag is een bekend begrip onder onze klanten in de buurt van Warmond en omgeving. Vele klanten maken dagelijks gebruik van onze bigbag voor het verpakken van:

  • Zand / grind / stenen / split
  • Granulaten
  • Agrarische producten
  • Veevoer

Of het nu gaat om een hovenier, aannemer, producent of een particulier, een bigbag van Jutex Packaging in de buurt van Warmond is onmisbaar. Door de goede eigenschappen is een bigbag zeer sterk. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen uit grote en kleine. Bekijk het assortiment in onze webwinkel.

Soorten Bigbag

  • Q bag (vorm vast)
  • UN big bags
  • Conductive big bags
  • Met liner
  • Gecoad en of stofdichte naden
  • Levensmiddelen geschikt

Een veel gebruikte big bag in de buurt van Warmond is de big bags 91x91x110 cm, open top / vlakke bodem (5 st). Deze bigbag heeft een vlakke bodem en een open top. Daarnaast beschikt deze bigbag over 4 standaard lussen van 30 cm. Vindt u een veiligheidslabel belangrijk? Geen probleem, want dat heeft onze bigbag in de buurt van Warmond ook. Benieuwd naar de prijzen? Dit kunt u zien in onze webwinkel. Indien wenselijk kunt u gelijk een set met big bags bestellen.

Een bigbag en andere verpakkingsmaterialen

Als specialist op het gebied van verpakkingsmaterialen bent u bij ons aan het juiste adres voor het bestellen van een bigbag in de buurt van Warmond. In ons assortiment treft u bigbags aan die inzetbaar zijn in diverse sectoren. Benieuwd naar de andere verpakkingsmaterialen die wij leveren? Surf naar onze webwinkel. Graag denken wij met u mee en voorzien u in al uw verpakkingswensen. Jutex Packaging, hét adres voor een bigbag in de buurt van Warmond.

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Bigbag | Warmond

Tekst betaalmogelijkheden

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV