Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Nieuwe gebruikte jute zakken kopen?
Gebruikte jute zakken

Gebruikte jute zakken online kopen 

Welkom bij Jutex Packaging, uw ideale partner voor al uw jute behoeften. Wij bieden u een breed assortiment aan jute producten, variërend van praktische gebruikte jute zakken tot veelzijdige jute op rol, geschikt voor allerlei toepassingen. Jute staat bekend om zijn stevigheid, milieuvriendelijkheid en veelzijdigheid, en is daarmee de perfecte keuze voor iedereen die belang hecht aan duurzaamheid. Of u nu zoekt naar oplossingen voor verpakking, decoratie of duurzaam textiel, bij Jutex Packaging vindt u wat u nodig heeft. Verken ons aanbod en kies voor de natuurlijke kwaliteit van jute, voor een groenere toekomst. 

Waarvoor worden jute zakken gebruikt?  

Van oorsprong werden jute zakken vooral gebruikt voor het vervoeren van onder goederen als rijst, aardappelen en koffie. Jute zakken zijn zelf licht van gewicht, terwijl ze toch stevig zijn en dat maakt ze gewild voor diverse toepassingen. Het succes van het natuurlijke jute is onder meer te danken aan de lage rekbaarheid en de hoge treksterkte. Met de aanschaf van gebruikte jute zakken profiteert u van alle voordelen en dat tegen een prijs die stukken lager ligt dan een nieuwe zak van jute.  

Verpakkingsspecialist voor gebruikte jute zakken  

Als verpakkingsspecialist bieden wij tweedehands zakken aan die in goede staat zijn en daarom nog goed te gebruiken zijn als verpakkingsmateriaal. Alle zakken zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Wij bieden een ruim assortiment, bestaande uit:  

  • Rijst zakken  
  • Koffie zakken  
  • Sisal zakken  

Het beschermd vervoeren van uw goederen wordt met de tweedehands jute zakken een stuk eenvoudiger. Klik het product van uw keuze aan en zie direct hoeveel u bespaart bij een grotere afname.  

Online gebruikte zakken van jute bestellen  

Met sterke, gebruikte zakken van jute profiteert u van een betaalbare vorm van verpakkingsmateriaal, zonder in te boeten op de kwaliteit. Jute is van nature namelijk extreem sterk. De productie van zakken van jute komt tot stand met het gebruik van zo min mogelijk water. De zakken zijn bovendien volledig composteerbaar en biologisch afbreekbaar. Draag actief uw steentje bij aan het behoud van de natuur en kies voor de gebruikte jute zakken van Jutex Packaging.   

In onze webshop heeft u de mogelijkheid om ons gehele aanbod verpakkingsmateriaal te vergelijken en uw bestelling direct te plaatsen. Voor de betaling bieden wij u een groot aantal opties, waaronder Bancontact, iDEAL Visa en PayPal.  

Gebruikte jute zakken met staffelkorting kopen  

Bespaar zoveel mogelijk op de aanschaf van uw zakken van jute en kies voor onze zakken mét staffelkorting. Kijk hoeveel u nodig heeft en bestel indien mogelijk voor een bedrag hoger dan 100 euro. In dat geval is de verzending namelijk helemaal gratis.   

Voeg aan uw bestelling alle verpakkingsmaterialen, die u de komende tijd nodig heeft, toe om te profiteren van de gratis verzending. Zo grijpt u nooit mis en is het financiële voordeel het grootst. U bespaart hiermee ook aan tijd. Tijd die u kunt gebruiken voor uw eigen dagelijkse werkzaamheden.  

Advies over jute zakken  

Kunt u wel wat informatie of advies gebruiken over jute zakken of heeft u vragen over ons assortiment? Kom in contact met onze medewerkers en stel ze al uw vragen. Wij voorzien u van een eerlijk advies dat aansluit bij wat u nodig heeft. Onze goede service wordt door onze klanten erg gewaardeerd.  

Met onze goede prijs-kwaliteitverhouding en meer dan 50 jaar aan ervaring zorgen we ervoor dat uw bestelling met de grootste zorgvuldigheid wordt verwerkt. Van gebruikte jute zakken tot big bags en netzakken voorzien wij in de vraag naar verpakkingsmaterialen in heel Nederland en België.   

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bekijk meer
Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Gebruikte jute zakken