Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Nieuwe gebruikte jute zakken kopen?
Gebruikte jute zakken

Gebruikte jute zakken online kopen 

Met het gebruik van jute zakken bent u op een duurzame manier bezig met het verpakken van uw goederen. Vergroot de milieuvriendelijkheid door voor diverse transportvragen gebruikte jute zakken in te zetten. U bestelt ze eenvoudig in onze webshop en de levering vindt plaats op het adres van uw keuze. Een bestelling die op werkdagen voor 14.00 uur is geplaatst, wordt nog dezelfde dag door ons verzonden.  

Waarvoor worden jute zakken gebruikt? 

Van oorsprong werden jute zakken vooral gebruikt voor het vervoeren van onder goederen als rijst, aardappelen en koffie. Jute zakken zijn zelf licht van gewicht, terwijl ze toch stevig zijn en dat maakt ze gewild voor diverse toepassingen. Het succes van het natuurlijke jute is onder meer te danken aan de lage rekbaarheid en de hoge treksterkte. Met de aanschaf van gebruikte jute zakken profiteert u van alle voordelen en dat tegen een prijs die stukken lager ligt dan een nieuwe zak van jute. 

Verpakkingsspecialist voor gebruikte jute zakken 

Als verpakkingsspecialist bieden wij gebruikte jute zakken aan die in goede staat zijn en daarom nog goed te gebruiken zijn als verpakkingsmateriaal. Alle zakken zijn geschikt voor verschillende doeleinden. Wij bieden een assortiment gebruikte jute zakken, bestaande uit: 

  • Rijst zakken 
  • Koffie zakken 
  • Sisal zakken 

Het beschermd vervoeren van uw goederen wordt met de tweedehands jute zakken een stuk eenvoudiger. Klik het product van uw keuze aan en zie direct hoeveel u bespaart bij een grotere afname. 

Online gebruikte zakken van jute bestellen 

Met sterke, gebruikte zakken van jute profiteert u van een betaalbare vorm van verpakkingsmateriaal, zonder in te boeten op de kwaliteit. Jute is van nature namelijk extreem sterk. De productie van zakken van jute komt tot stand met het gebruik van zo min mogelijk water. De zakken zijn bovendien volledig composteerbaar en biologisch afbreekbaar. Draag actief uw steentje bij aan het behoud van de natuur en kies voor de gebruikte jute zakken van Jutex Packaging.  

In onze webshop heeft u de mogelijkheid om ons gehele aanbod verpakkingsmateriaal te vergelijken en uw bestelling gebruikte jute zakken en andere benodigdheden direct te plaatsen. Voor de betaling bieden wij u een groot aantal opties, waaronder Bancontact, iDEAL Visa en PayPal. 

Gebruikte jute zakken met staffelkorting kopen 

Bespaar zoveel mogelijk op de aanschaf van uw zakken van jute en kies voor gebruikte jute zakken mét staffelkorting. Kijk  hoeveel u nodig heeft en bestel indien mogelijk voor een bedrag hoger dan 100 euro. In dat geval is de verzending namelijk helemaal gratis.  

Voeg aan uw bestelling alle verpakkingsmaterialen, die u de komende tijd nodig heeft, toe om te profiteren van de gratis verzending. Zo grijpt u nooit mis en is het financiële voordeel het grootst. U bespaart hiermee ook aan tijd. Tijd die u kunt gebruiken voor uw eigen dagelijkse werkzaamheden. 

Jutex Packaging voor verpakkingsmaterialen 

Gebruikte juten zakken bij Jutex Packaging kopen, betekent dat u zaken doet met een toonaangevende leverancier op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen. De tassen, zakken en andere benodigdheden worden vaak in grote aantallen via onze webshop besteld.  

Advies over jute zakken 

Kunt u wel wat informatie of advies gebruiken over jute zakken of heeft u vragen over ons assortiment? Kom in contact met onze medewerkers en stel ze al uw vragen. Wij voorzien u van een eerlijk advies dat aansluit bij wat u nodig heeft. Onze goede service wordt door onze klanten erg gewaardeerd. 

Met onze goede prijs-kwaliteitverhouding en meer dan 50 jaar aan ervaring zorgen we ervoor dat uw bestelling met de grootste zorgvuldigheid wordt verwerkt. Van jute zakken tot big bags en netzakken voorzien wij in de vraag naar verpakkingsmaterialen in heel Nederland en België.  

 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bekijk meer
Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Gebruikte jute zakken