Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Jute zakken 8x12 cm

V.A. € 0,35

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,38

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,36

Jute zakken 12x18 cm Oranje

V.A. € 0,44

Jute op rol bestellen en thuis laten bezorgen?
Jute op rol

Jute op rol bestellen en thuis laten bezorgen?

Dat kan via de webshop van Jutex Packaging. Jutex Packaging heeft een webshop waar u verschillende artikelen kan bestellen zoals jute op rol. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in industriële verpakkingen en bieden jute op rol in verschillende maten. Vindt u op onze website niet wat u zoekt? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij proberen ons te onderscheiden door een onze artikelen online aan te bieden met de service van een echte winkel. Advies op maat over jute op rol is hierbij een onmisbaar onderdeel. Als voorraadhoudende leverancier hebben wij vele jute op rol in voorraad. Hierdoor kunnen wij optimaal voldoen aan uw eisen en snel leveren in heel Nederland.

Jute op rol voor decoratie

Heeft u jute op rol nodig ter decoratie? Of heeft u jute op rol nodig voor uw boomkwekerij? Voor diverse doelen is jute op rol geschikt. Afhankelijk van uw wensen kunt u jute op rol bestellen in verschillende doekdikten:

  • 220 gr/m²
  • 275 gr/m²
  • 366 gr/m²

Wilt u graag jute op rol waarbij de stof dicht geweven is? Dat kan! Jute op rol is ook in verschillende kleuren te leveren. Bekijk ons aanbod jute op rol via de webshop. Nog vragen over onze producten of advies nodig welk artikel te bestellen? Onze medewerkers van de klantenservice zitten voor u klaar! Kijk op de website voor de contactgegevens.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bekijk meer
Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Jute op rol