Navigatie Producten
Webwinkel van Jutex Packaging

Webwinkel van Jutex Packaging

Miljoenen zakken voorradig

Voorradig / Grotere aantallen / Eigen bedrukking

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Bijna alles is mogelijk

Vraag ons om advies

Jutex, uw zakken leverancier!

Jutex, uw zakken leverancier!

Met liefde voor de zaak

Neem direct contact op!

jute wijnfles zak

jute wijnfles zak

Jute op rol bestellen en thuis laten bezorgen?

Jute op rol bestellen en thuis laten bezorgen?Dat kan via de webshop van Jutex Packaging. Jutex Packaging heeft een webshop waar u verschillende artikelen kan bestellen zoals jute op rol. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in industriële verpakkingen en bieden jute op rol in verschillende maten. Vindt u op onze website niet wat u zoekt? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij proberen ons te onderscheiden door een onze artikelen online aan te bieden met de service van een echte winkel. Advies op maat over jute op rol is hierbij een onmisbaar onderdeel. Als voorraadhoudende leverancier hebben wij vele jute op rol in voorraad. Hierdoor kunnen wij optimaal voldoen aan uw eisen en snel leveren in heel Nederland.

Jute op rol voor decoratie

Heeft u jute op rol nodig ter decoratie? Of heeft u jute op rol nodig voor uw boomkwekerij? Voor diverse doelen is jute op rol geschikt. Afhankelijk van uw wensen kunt u jute op rol bestellen in verschillende doekdikten: 

  • 220 gr/m²
  • 275 gr/m²
  • 366 gr/m²

Wilt u graag jute op rol waarbij de stof dicht geweven is? Dat kan! Jute op rol is ook in verschillende kleuren te leveren. Bekijk ons aanbod jute op rol via de webshop. Nog vragen over onze producten of advies nodig welk artikel te bestellen? Onze medewerkers van de klantenservice zitten voor u klaar! Kijk op de website voor de contactgegevens

Maak a.u.b. uw keuze:


​​