Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Jute op rol bestellen en thuis laten bezorgen?
Jute op rol

Jute op rol bestellen en thuis laten bezorgen?

Wij zijn een bekende specialist in verpakkingen en bieden een breed assortiment aan jute producten in verschillende maten en stijlen. Wat ons uniek maakt, is onze aanpak van online verkoop gecombineerd met persoonlijke service, vergelijkbaar met wat u in een fysieke winkel zou verwachten. We vinden het belangrijk om advies op maat te geven, zodat u de juiste keuze maakt voor uw specifieke behoeften. Met ons uitgebreide assortiment van direct beschikbare jute op rol, kunnen we voldoen aan diverse eisen en zorgen we voor snelle levering door heel Nederland. Ons streven is om altijd voorop te lopen in klanttevredenheid en leveringssnelheid.   

Jute op rol is breed inzetbaar 

Bent u op zoek naar natuurlijk en rustiek materiaal voor decoratieve doeleinden of gebruikt u het in uw boomkwekerij? Onze jute op rol is veelzijdig inzetbaar en biedt de volgende voordelen: 

  • Diverse gewichtsklassen: Afhankelijk van uw project kunt u kiezen uit gewichtsklassen zoals 220 gr/m², 275 gr/m², en 366 gr/m². 
  • Veelzijdige toepassingen: Of u nu creatieve decoraties wilt maken of duurzaam verpakkingsmateriaal voor planten zoekt, onze jute voldoet aan uw behoeften. 
  • Hoogwaardige kwaliteit: Wij bieden alleen de beste kwaliteit jute, die past bij uw specifieke toepassingen. 

Wij zijn toegewijd om u te voorzien van oplossingen die niet alleen voldoen aan uw eisen, maar deze ook overtreffen. 

Wat zijn de voordelen van jute op rol? 

Jute op rol biedt talloze voordelen, hier een overzicht: 

  • 100% Natuurlijke Vezels: Jute is gemaakt van volledig natuurlijke, biologisch afbreekbare vezels, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. 
  • Gemakkelijk op Maat te Knippen: Dit materiaal kan eenvoudig op de gewenste lengte worden gesneden, wat veelzijdigheid biedt voor verschillende toepassingen. 
  • Ruime Keuze aan Kleuren: Ons assortiment biedt een diversiteit aan kleuren, perfect voor creatieve en decoratieve projecten. 
  • Hoge Treksterkte en Lage Rekbaarheid: Jute is duurzaam door zijn hoge treksterkte en lage rekbaarheid, ideaal voor zware toepassingen. 
  • Trendy en Stijlvol: Door zijn natuurlijke uitstraling is jute trendy en stijlvol, geschikt voor zowel traditionele als moderne ontwerpen. 

Bestel nu meteen bij Jutex packaging 

Bent u op zoek naar jute met een specifieke weefdichtheid of in een bepaalde kleur? Ons aanbod is uitgebreid, met opties voor elke toepassing, van decoratie tot industriële doeleinden. Via onze gebruiksvriendelijke webshop kunt u gemakkelijk ons gehele assortiment bekijken en de perfecte jute op rol selecteren. Mocht u vragen hebben over onze producten, of heeft u behoefte aan persoonlijk advies bij het maken van uw keuze, dan staat onze deskundige klantenservice altijd voor u klaar. U vindt de contactgegevens op onze website, waar u direct in contact kunt komen met een van onze medewerkers die u graag verder helpt met uw specifieke wensen en vragen. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bekijk meer
Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Jute op rol