Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Jute zakken 8x12 cm

V.A. € 0,35

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,38

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,36

Jute zakken 12x18 cm Oranje

V.A. € 0,44

Jute op rol in de buurt van Utrecht in verschillende maten en kwaliteiten leverbaar
Utrecht

Jute op rol in de buurt van Utrecht in verschillende maten leverbaar

Geen jute zakken maar jute op rol bestellen in de buurt van Utrecht? Ook dat kan bij Jutex Packaging. Jutex Packaging biedt via de webwinkel een groot aanbod jute op rol aan in de buurt van Utrecht in verschillende maten. Als specialist op het gebied van industriële verpakkingen zijn wij al meer dan 50 jaar actief. Als flexibel en servicegericht bedrijf luisteren we naar de wensen van de klant. Op onze website treft u een webwinkel met een groot assortiment verpakkingsmaterialen, waaronder ook jute op rol. Tevens vindt u informatie over deze producten. Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan gerust contact op. Graag kijken we of wij uw wens kunnen leveren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u tevens voorzien van advies op maat. Door de jaren heen hebben wij een wereldwijd netwerk opgebouwd van geselecteerde producten. Wij leveren uitsluitend jute op rol in de buurt van Utrecht van hoogwaardige kwaliteit. Als voorraadhoudende leverancier hebben wij vele jute op rol in voorraad. Hierdoor kunnen wij optimaal voldoen aan uw eisen en snel leveren in de buurt van Utrecht.

Jute op rol voor elke gewenste maat voor u in Utrecht

Jute op rol kunnen wij leveren in Utrecht en eigenlijk heel Nederland. Jute op rol word onder andere gebruikt voor:

  • Decoratie
  • Bescherming
  • Boomkwekerij
  • Bouw ( vochtig houden van betonvloeren )

Van een jute rol die wij leveren in de buurt van Utrecht kunnen bijvoorbeeld matten en zakken gemaakt worden. Ook is een jute rol geschikt om doeken te maken en bepaalde producten te verpakken.

Jute maten op rol

Jutex Packaging verkoopt jute op rol in diverse maten en levert deze bij u af in Utrecht en omgeving. De lengte en breedte van de rollen kunnen variëren. Afhankelijk van uw wensen kunt u jute op rol bestellen in verschillende doekdikten. Wilt u graag jute op rol waarbij de stof dicht geweven is? Bekijk het aanbod op onze site. Ook kleuren zijn bespreekbaar. Wilt u naast jute op rol ook jute zakken bestellen? Ga dan naar onze webwinkel. Bij ons kunt u alles gemakkelijk en snel bestellen en laten bezorgen.

Jute leverancier

Jutex Packaging is leverancier van jute op rol in de buurt van Utrecht. U kunt naast jute op rol zowel nieuwe als gebuikte jute zakken bij ons bestellen. Wij leveren aan een groot netwerk met klanten in verschillende categorieën. Zowel bedrijven als overheden kunnen bij ons terecht. De jute producten bestaan uit een zeer uiteenlopend assortiment. Wilt u jute op rol bestellen en laten leveren in de buurt van Utrecht? Door onze goede service en kwaliteit zijn wij beslist de beste leverancier.

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Jute op rol | Utrecht