Sinterklaas actie !!

Gratis Jutex XL shopper bij bestellingen boven Euro. 100,-

Gratis Jutex XL shopper bij bestellingen boven Euro. 100,-

Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Jute zakken 8x12 cm

V.A. € 0,35

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,38

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,36

Jute zakken 12x18 cm Oranje

V.A. € 0,44

Jute zakken van duurzame en sterke materialen
Jute zakken

Jute zakken van duurzaam materiaal 

Aandacht voor het milieu speelt een steeds groter wordende rol bij het bestellen van verpakkingsmaterialen. Dit is een van de redenen waar om wij jute zakken in ons assortiment hebben opgenomen. De jute zakken die wij in onze webshop aanbieden, zijn niet alleen gemaakt van 100% natuurlijke jute, maar ze zijn ook meerdere keren te gebruiken.  

Laten bedrukken van jute zakken 

Kies voor maatwerk jute zakken en laat ze door ons bedrukken. Met jute zakken van duurzaam materiaal gebruikt u verpakkingsmateriaal dat recyclebaar en afbreekbaar is. Goed voor het milieu en door onze betaalbaarheid goed voor uw portemonnee. Gebruikmaken van een zak met een natuurlijke uitstraling? Dat doet u met de jute zakken van Jutex Packaging. 

Online jute zakken bestellen 

Wij putten uit meer dan 50 jaar ervaring en dat ziet u terug in het eindresultaat van de gepersonaliseerde zakken van jute. Het gemak van online winkelen heeft ertoe geleid dat we een webshop hebben ontwikkeld waar u verschillende jute zakken kunt aanschaffen. Na uw bestelling worden de producten zo snel mogelijk bij u bezorgd. Bekijk ons gehele assortiment jute zakken en bestel direct touw en verpakkingstape mee. Zo ziet u nooit verlegen om verpakkingsmateriaal.  

Webshop met jute zakken 

Neem een kijkje in onze nieuwe webshop en vergelijk de jute zakken onderling. Zo komt u al snel bij de jute zakken die voor u het meest handig in gebruik zijn. Betaal niet teveel en doe uw voordeel met onze staffelkorting. Hoe meer producten u bestelt, hoe hoger de korting u krijgt. Bestelt u voor een bedrag hoger dan 100 euro, dan is de verzending geheel gratis. Over voordeel gesproken. 

Jute zak met logo bestellen 

Onze jute zakken zijn sterk, duurzaam en zelfs met uw logo verkrijgbaar. Door de goede eigenschappen worden de zakken van jute enorm gewaardeerd door onze klanten. De jute zakken worden tegenwoordig gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Hierdoor gaan ze jarenlang mee. Het sterke weefsel waarvan de jute zakken gemaakt zijn, kan moeiteloos zware producten dragen. Dit maakt de jute zak geschikt voor zowel grote als kleine producten. Maak eindeloos reclame voor uw bedrijf en kies voor een jute zak met logo. Een gepersonaliseerde jute zak vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf elke keer opnieuw. 

Wat zijn de eigenschappen van jute zakken 

Door de goede eigenschappen kunnen onze jute zakken voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Omdat we verschillende afmetingen uit voorraad leverbaar hebben, kunt u zelf kiezen hoeveel artikelen u wilt bewaren en vervoeren. Voor het confectioneren van de jute zakken beschikken wij over geschikte machines. Daarnaast hebben wij meerdere machines voor het perfect bedrukken van de zakken in: 

  • 1 tot 3 kleuren aan 1 zijde 

  • 1 tot 3 kleuren aan 2 zijden 

Een maatwerk jute zak met rijgkoortje bestelt u toch ook bij ons? Een account aanmaken is zo gebeurd. Vul al uw gegevens in en rond uw bestelling jute zakken direct af. 

We zijn in staat om een gezamenlijke capaciteit van 75.000 zakken per dag te realiseren. Op deze manier maken we precies de zakken die u wenst. Heeft u vragen over de jute zakken of wilt u meer informatie over jute zakken en onze andere producten? Neem dan vooral contact met ons op.  

Winkelbezoek Jutex Packaging 

Bezoekt u liever onze winkel om onze jute zakken en de rest van ons assortiment met eigen ogen te zien en het materiaal te voelen? Kom dan langs in onze winkel in Bodegraven. Onze medewerkers laten u graag zien voor welke toepassingen wij een ruim assortiment aan producten leveren. Van spanbanden en afdekzeilen tot jute doek en jute zakken met logo. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bekijk meer
Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Jute zakken