Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Jute zakken 8x12 cm

V.A. € 0,35

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,38

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,36

Jute zakken 12x18 cm Oranje

V.A. € 0,44

Jute zakken in de buurt van Alphen aan den Rijn met logo online bestellen
Alphen aan den Rijn

Maak reclame met jute zakken van kwaliteit in Alphen aan den Rijn  

Bent u op zoek naar een effectieve manier om reclame te maken tijdens de sinterklaasperiode? Dan zijn onze jute zakken met een passend logo een uitstekende keuze! Bij Jutex Packaging, gevestigd in de buurt van Alphen aan den Rijn, kunt u gemakkelijk jute zakken online bestellen. Onze vernieuwde webwinkel biedt een breed assortiment jute zakken in verschillende soorten en maten. Onze jute zakken zijn: 

  • Uiterst robuust 
  • Milieuvriendelijk 
  • Beschikbaar in diverse afmetingen 
  • Personalisatie met logo mogelijk 
  • Leverbaar in grote hoeveelheden 

In onze online winkel vindt u een uitgebreid assortiment jute zakken die wij kunnen bezorgen in Alphen aan den rijn en de omliggende regio. Of u nu particulier, bedrijf, winkel of school bent, bij ons kunt u jute zakken kopen die aan al uw wensen voldoen. 

Kies voor sterke en milieuvriendelijke jute zakken in de buurt van Alphen aan den rijn 

Bij Jutex Packaging zijn we trots op onze sterke en duurzame jute zakken, die in de buurt van Alphen aan den rijn en omgeving bekend zijn. Onze jute zakken worden gemaakt van duurzaam materiaal van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan. Het stevige weefsel van onze jute zakken kan zware producten dragen, en ze zijn betaalbaar voor iedereen. Kies voor jute zakken die zowel goed zijn voor het milieu als voor uw portemonnee! 

Veelzijdig gebruik van jute zakken in Alphen aan den Rijn 

Hoewel jute zakken in de buurt van Alphen aan den rijn vooral bekend zijn vanwege Sinterklaas, kunnen ze voor vele andere doeleinden worden gebruikt. Bij Jutex Packaging kunt u jute zakken bestellen die perfect zijn voor het bewaren en vervoeren van nieuwe oogst aardappelen of bloembollen. Dankzij de sterke en duurzame eigenschappen van jute zakken kunt u zelf de gewenste hoeveelheid aardappelen selecteren en veilig dragen. 

Promoot uw bedrijf met gepersonaliseerde jute zakken in Alphen aan den rijn 

Wat Jutex Packaging onderscheidt, is de mogelijkheid om jute zakken met uw eigen logo te bestellen in de buurt van Alphen aan den rijn. U kunt uw wensen bespreken op het gebied van kleur, vorm en bedrukking, zodat de jute zakken perfect aansluiten bij uw bedrijf. Als u goederen wilt leveren, kunt u direct reclame maken voor uw bedrijf door uw logo op de jute zakken te laten drukken. Wilt u meer informatie over onze jute zakken? Bestel nu en laat uw gepersonaliseerde jute zakken thuisbezorgen door Jutex Packaging. 

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Jute zakken | Alphen aan den Rijn