Sinterklaas actie !!

Gratis Jutex XL shopper bij bestellingen boven Euro. 100,-

Gratis Jutex XL shopper bij bestellingen boven Euro. 100,-

Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Jute zakken 8x12 cm

V.A. € 0,35

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,38

Jute zakken 10x15 cm

V.A. € 0,36

Jute zakken 12x18 cm Oranje

V.A. € 0,44

Jute zakken in de buurt van Gouda met logo online bestellen
Gouda

Jute zakken in de buurt van Gouda met logo online bestellen

Wilt u tijdens de sinterklaas periode reclame maken? Kies dan voor jute zakken met een passend logo bij Jutex Packaging in de buurt van Gouda. Als specialist op het gebied van jute zakken in de buurt van Gouda biedt Jutex Packaging u een compleet vernieuwde webwinkel aan met een ruim assortiment. In ons assortiment treft u het grootste aanbod jute zakken van Gouda en omgeving waar u kunt kiezen uit diverse soorten en maten. Door de goede eigenschappen kunnen onze jute zakken voor verschillende doelen gebruikt worden. Zo zijn ze:

  • Sterk
  • Duurzaam
  • In verschillende maten verkrijgbaar\
  • Met logo verkrijgbaar
  • In grote aantallen leverbaar

Op onze webwinkel treft u een overzicht van de jute zakken die wij kunnen leveren in Gouda en omgeving. Of het nu gaat om particulieren, bedrijven, winkels of scholen, wij leveren jute zakken in de buurt van Gouda voor diverse klanten.

Sterke en duurzame jute zakken kopen vlakbij Gouda

Jute zakken van Jutex Packaging zijn in de buurt van Gouda en omgeving een bekend begrip. Door de goede eigenschappen zijn deze vandaag de dag niet meer weg te denken. De jute zakken worden tegenwoordig gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen zodat ze jarenlang mee gaan. Het sterke weefsel waarvan de jute zakken gemaakt zijn kunnen zware producten dragen. Sterk, duurzaam en betaalbaar zijn sleutelwoorden die bij Jutex Packaging centraal staan tijdens het leveren van jute zakken in de omgeving van Gouda.

Gebruik van jute zakken in Gouda

Jute zakken in de buurt van Gouda zijn vooral bekend door sinterklaas. Daarnaast zijn de jute zakken van Jutex Packaging in de buurt van Gouda inzetbaar voor vele andere doelen. Wilt u de nieuwe oogst aardappelen of bloembollen bewaren en veilig kunnen dragen? Door de sterke en duurzame eigenschappen zijn jute zakken uitermate geschikt. Doordat we verschillende afmetingen uit voorraad leverbaar hebben kunt u zelf een keuze maken hoeveel aardappelen u wilt bewaren en vervoeren.

Uw logo op jute zakken voor gebruik in Gouda

Wat Jutex Packaging zo bijzonder maakt is de mogelijkheid tot het bestellen van jute zakken in de buurt van Gouda met een logo. U kunt zelf uw wens bespreken op het gebied van kleur, vorm en bedrukking. Wilt u jute zakken gebruiken om goederen te leveren? Maak dan direct reclame voor uw bedrijf door er een logo op te laten maken. Meer informatie over jute zakken? Wilt u jute zakken bestellen? Jutex Packaging levert in heel Gouda en omgeving.

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Jute zakken | Gouda