Navigatie Producten
Webwinkel van Jutex Packaging

Webwinkel van Jutex Packaging

Miljoenen zakken voorradig

Voorradig / Grotere aantallen / Eigen bedrukking

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Bijna alles is mogelijk

Vraag ons om advies

Jutex, uw zakken leverancier!

Jutex, uw zakken leverancier!

Met liefde voor de zaak

Neem direct contact op!

jute wijnfles zak

jute wijnfles zak

Een sinterklaas zak kopen bij Jutex Packaging

Een sinterklaas zak kopen bij Jutex Packaging

Is het weer bijna 5 december? Wilt u een sinterklaas zak kopen om cadeautjes in te kunnen vervoeren? Wilt u uw relaties, klanten of andere personen verassen met een sinterklaas zak en lekkernijen? Wij leveren dit graag. Jutex Packaging is leverancier van verschillende verpakkingsmaterialen waaronder sinterklaas zakken. Met een aanbod industriële verpakkingen zorgen wij ervoor dat uw goederen goed verpakt kunnen worden zonder beschadigingen. Ongeacht de grootte en hoeveelheid vindt u bij ons beslist de juiste verpakking. Wilt u graag een sinterklaas zak kopen met:

  • tekst
  • logo
  • afbeelding

erop? Bij grote aantallen maken wij een sinterklaas zak met logo naar wens. Verras nu uw personeel of relaties en bestel een sinterklaas zak bij Jutex Packaging.

Snelle levering sinterklaas zak

Jutex Packaging staat graag klaar voor hun klanten. Wilt u direct een nieuwe sinterklaas zak? Wij leveren deze snel. Met een eigen account wordt het bestellen van een sinterklaas zak nog gemakkelijker. Afhankelijk van het aantal dat u bestelt komen wij deze gratis bezorgen. Nog vragen over onze producten of advies nodig welk artikel te bestellen? Onze medewerkers van de klantenservice zitten voor u klaar! Kijk op de website voor de contactgegevens

Maak a.u.b. uw keuze:


​​