Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Sinterklaas zakken bestellen met uw bedrijfslogo?
Sinterklaas zakken

Sinterklaas zakken van jute 

Als bedrijf wilt u graag onderscheidend zijn op de markt. Waarom zou u niet ook uniek zijn als het gaat om het vieren van het sinterklaasfeest? Laat zien dat u moeite heeft gedaan om van dit feestelijke gebeuren iets heel moois te maken. Zet voor de aanwezigen Sinterklaas zakken van jute klaar. In onze webshop hebben we een grote collectie voor u beschikbaar, waar u een keuze u kunt maken.  

Jute zak piet en Sint 

Een variatie aan jute zakken ziet er niet alleen gezellig uit, maar geeft de kinderen ook de mogelijkheid om een zak met strooigoed van hun voorkeur te kiezen. Wordt het zwarte piet of wint de Sint het tijdens het sinterklaasfeest? Vul ze met strooigoed of cadeautjes, dan zijn ze niet alleen prachtig om te zien, maar zorgen ze ook voor de nodige opwinding. Voor wie zal de inhoud bedoeld zijn? 

Cadeaus in jute zakken  

Wat maakt meer indruk dan een grote jute zak vol met cadeautjes? De xxl jute zak met een afmeting van 60x 110 cm is zo ruim dat u hier veel presentjes in kwijt kunt. Gezinnen en bedrijven, die letterlijk en figuurlijk willen uitpakken op 5 december, kiezen steeds vaker voor de betaalbare zakken van Jutex Packaging. Daar zijn we trots op, want het bevestigt wat wij al weten. Jute neemt een steeds prominentere plek in als het gaat om duurzame verpakkingsmaterialen. 

Sint pakket jute zakken 

Kies voor gemak en bestel bij ons een hoeveelheid Sint pakketten van jute. Hiermee heeft u direct alles paraat voor een geslaagd feest. Van schoencadeautje in aanloop naar 5 december tot een volledig verzorgde pakjesavond, inclusief strooigoed. Het pakket bestaat uit maar liefst 5 jute zakken. Sint en Piet komen rijkelijk aan bod op de zakken. De sterke zakken van jute gebruikt u volgend jaar probleemloos opnieuw. Wat u misschien opnieuw moet aanschaffen, zijn de kleine jute zakjes met handig sluitkoord die u de kinderen heeft meegegeven na het grote feest. 

Jute zakken met staffelkorting kopen 

We bieden onze producten tegen een betaalbare prijs aan. Bestelt u een grote hoeveelheid, dan leidt de staffelkorting tot een aanzienlijke besparing. Hoeveel dat in uw geval is, ziet u als u het product van uw voorkeur aanklikt. Onderaan op de pagina staat wat de prijs per 10 stuks is, maar ook hoe laag de prijs is, wanneer u grotere hoeveelheden bestelt.  

Combineer de aanschaf van Sinterklaas zakken met jute tassen met logo en laat alle genodigden vertrekken met een goed gevulde en gepersonaliseerde zak. De gratis reclame die hiermee wordt gemaakt, zal u geen windeieren leggen. 

Online duurzame jute zakken bestellen 

Laat vanaf nu plastic tassen helemaal achterwege en gebruik voor pakjesavond onze jute zakken met de afbeelding van Sint en Piet. Bestel direct jute zakband mee om het verrassingselement tijdens 5 december te vergroten.  

Heeft u vragen over een bestelling of de beste keuze in uw situatie? Kom dan met ons in contact.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Bekijk meer
Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Sinterklaas zakken