Sinterklaas actie !!

Gratis Jutex XL shopper bij bestellingen boven Euro. 100,-

Gratis Jutex XL shopper bij bestellingen boven Euro. 100,-

Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Sinterklaas zakken in de buurt van Waddinxveen op voorraad bij Jutex Packaging
Waddinxveen

Jute sinterklaas zakken nu beschikbaar in Waddinxveen bij Jutex Packaging. 

Wilt u jute sinterklaas zakken kopen in Waddinxveen om uw zakelijke relaties of klanten te verrassen tijdens het sinterklaasfeest? Heeft u interesse in zakken met een afbeelding van zwarte piet, sinterklaas of misschien wel met uw eigen logo? Jutex Packaging biedt een gevarieerd aanbod voor het sinterklaas zakken bestellen perfect voor een feestelijke touch. Als vooraanstaand leverancier hebben we tal van opties om aan uw behoeften te voldoen. Bekijk ons assortiment in onze gebruiksvriendelijke online winkel, selecteer gemakkelijk de gewenste grootte en bestel eenvoudig via uw account. Ontdek de diverse maten op onze website. 

Diverse mogelijkheden voor sinterklaas zakken bij Jutex Packaging 

Bij ons vindt u een ruim assortiment sinterklaas zakken te bestellen voor levering in Waddinxveen en omstreken. We hebben: 

  • Kleine jute zakjes (15x25 cm) met een vrolijke Zwarte Piet afbeelding (100 stuks per verpakking) 
  • Grotere sinterklaas zakken (51x86 cm) met sinterklaas erop (10 stuks per verpakking) 
  • Jute zakken voor het sinterklaasfeest (43x66 cm) met een speelse Zwarte Piet afbeelding (10 stuks per verpakking) 

Daarnaast kunnen we de zakken voor winkels voorzien van EAN-codes voor een soepele afhandeling bij de kassa. Klik op de gewenste zak om meer details te zien. Bijvoorbeeld, onze pakjeszak is 51x86 cm groot en komt in sets van 10. U kunt kiezen voor een enkelkleurige tekst. De zakken zijn 230 gr/m² dik en de prijzen zijn per 10 stuks. Voor vragen of levering in Waddinxveen, neem contact met ons op. Sinterklaaszakken kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Waarom Jutex Packaging voor sinterklaas zakken in Waddinxveen? 

Als u in Waddinxveen sinterklaas zakken online zoekt, is Jutex Packaging dé keuze. Als specialist in verpakkingsmaterialen bieden we een eenvoudig online bestelproces. Met onze grote voorraad, kunnen we snel en accuraat leveren, waardoor we aan al uw behoeften kunnen voldoen. Sinterklaas 

Maak uw Sinterklaasfeest in Waddinxveen extra speciaal met onze kwalitatieve jute sinterklaas zakken bestellen. Bestel vandaag nog bij Jutex Packaging, de expert in sinterklaas zakken, en zorg voor een memorabele sinterklaasviering met onze prachtige producten. Sinterklaaszakken bestellen vandaag is morgen waarschijnlijk in huis! 

 

Neem contact op

Jutex Packaging BV logo
Jutex Packaging BV

Stel uw vraag

Sinterklaas zakken | Waddinxveen