Jutex-broodzak-katoen-gevuld

Katoenen broodzak

Header-Rol_wikkelfolie

Wikkelfolie

Header-Nylon_zak_gaas_zak_GrKl

Netzakken

Header-Jute_zak_piet_16x25_vol

Jute sinterklaas zakjes

Header-Jute_fleszak_rood_vol_liggend

Jute wijnfles tas

Header-Jute_oprol_smal

Jute doek op rol

Big bag in de buurt van Aalden met reclame en logo
Aalden

Big bag leverbaar in Aalden met reclame en logo

Snel een big bag nodig? Wilt u deze online bestellen en in de buurt van Aalden geleverd hebben? Ga voor een big bag in de buurt van Aalden naar Jutex Packaging. Jutex Packaging is gespecialiseerd in het kopen en verkopen van big bags en diverse overige producten. Wij zijn al meer dan 50 jaar onze klanten van dienst vanuit onze vestiging in Bodegraven. Wij streven naar een big bag en een zeer snelle levering in Aalden. U kunt kiezen uit vele big bag zakken afhankelijk van uw wensen. Zelfs kunt u een big bag bestellen met uw eigen logo of tekst, indien wenselijk. Hiermee slaat u twee vliegen in één klap. Producten vervoeren en tegelijkertijd reclame maken! Een betere naamsbekendheid staat hierbij centraal. Welke big bag u ook kiest in Aalden en omgeving. Bij ons bent u altijd verzekerd van een goede kwaliteit/prijsverhouding. Meer informatie over de big bag zakken? Bekijk onze website of neem contact met ons op.

Doel van een Big Bag bij u in Aalden

Een big bag die wij leveren in de buurt van Aalden is inzetbaar voor diverse doelen. Een big bag nodig voor puinafval of zand? Wilt er bepaalde stortgoederen vervoeren? Bekijk of de gewenste big bag te vinden is bij Jutex Packaging, wij verzekeren u van wel. Met onze big bags zijn wij diversen klanten van dienst, of het gaat om zakelijke of om particulieren klanten. Als leverancier van industriële verpakkingen zijn wij al meer dan 50 jaar een toonaangevend bedrijf en kunnen met recht zeggen dat wij u kunnen voorzien met alles wat wij in huis hebben. Wij zijn een groot aantal klanten in dienst vanuit onze vestiging in Bodegraven. Wij beschikken hier over voldoende opslagfaciliteiten om uw gewenste bestelling voorradig te houden. Wanneer uw gewenste big bag niet in ons assortiment te vinden is? Neem dan gerust contact met ons op.

Stevige Big Bag nodig in Aalden?

Een big bag van Jutex Packaging is van hoogwaardige kwaliteit en stevig. Zo kunt u kiezen voor de big bags 80x80x80 cm, open top / vlakke bodem (5 st). Deze hebben de volgende kenmerken:

  • open top / vlakke bodem
  • 4 standaard lussen x 30 cm
  • SWL: 1.000 kg / SF 5:1
  • met veiligheidslabel
  • prijs per pak van 5 stuks

Wilt u deze big bag bestellen en laten leveren in de buurt van Aalden? Maar heeft u nog wat vragen en aanvullende informatie nodig? Neem contact met ons op.

Big Bag aanbiedingen voor u in de regio Aalden

Nooit teveel betalen voor een big bag in de buurt van Aalden? Benieuwd naar onze aanbiedingen? Bekijk de aanbiedingen op onze website via de nieuwspagina. Bij Jutex Packaging vindt u beslist een big bag naar wens. Heeft u een big bag gevonden? Dan leveren wij deze snel en correct af in de buurt van Aalden.

Neem contact op

Jutex Packaging logo
Jutex Packaging

Stel uw vraag

Big bag | Aalden

Tekst betaalmogelijkheden

Jutex Packaging logo
Jutex Packaging