Navigatie Producten
Webwinkel van Jutex Packaging

Webwinkel van Jutex Packaging

Miljoenen zakken voorradig

Voorradig / Grotere aantallen / Eigen bedrukking

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Zakken nodig voor unieke doeleinden?

Bijna alles is mogelijk

Vraag ons om advies

Jutex, uw zakken leverancier!

Jutex, uw zakken leverancier!

Met liefde voor de zaak

Neem direct contact op!

jute wijnfles zak

jute wijnfles zak

Bigbag in verschillende soorten voor verschillende materialen

Bigbag in verschillende soorten voor verschillende materialenHeeft u een bigbag nodig om zand, grind, stenen of andere materialen in te kunnen vervoeren? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Jutex Packaging. Jutex Packaging is al vele jaren hét adres waar u een bigbag en andere verpakkingsmaterialen kunt bestellen. Vanuit onze vestiging leveren wij dagelijks een bigbag bij verschillende klanten. Door onze voorraad bieden wij snelle service. Heeft u een specifieke verpakkingswens? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag of wij deze wens kunnen vervullen. Snelle levering en ruime voorraad zorgen ervoor dat wij snel en flexibel kunnen inspringen op uw verpakkingswensen. Door onze kennis en ervaring te combineren hebben wij voor u een passend antwoord.

Diverse maten Bigbag bij Jutex

Bent u benieuwd naar de soorten van een bigbag die wij kunnen leveren? Bekijk dan onze webshop. Bijvoorbeeld de Bigbag 91x91x170 cm, met open top / losventiel, eigenschappen: 

  • afm: 91x91x170 cm. 1,3 m³
  • open top / met losventiel: 35x50 cm
  • 4 standaard lussen x 30 cm
  • SWL: 1.500 kg / SF 5:1
  • met veiligheidslabel

Of het nu gaat om een hovenier of aannemer, wij leveren een bigbag naar wens en branche. Nog vragen over onze producten of advies nodig welk artikel te bestellen? Onze medewerkers van de klantenservice zitten voor u klaar! Kijk op de website voor de contactgegevens

Maak a.u.b. uw keuze:


​​